Peter Astrup-BluesProductions proudly presents:

Endelig er VERDENS 8 VIDUNDER, den Australske superguitarist 💙 TOMMY EMMANUEL 💙 tilbage i Danmark, for en eksklusiv koncert.

https://www.facebook.com/events/2901904319874113/

Kender du ikke Tommy, så kan du godt holde på hat og briller, for du har aldrig oplevet noget lignende 😍😍😍...

https://youtu.be/ENJuNCkPfx0

Efter 3 udsolgte koncerter i DR Koncerthuset er den australske verdensguitarist Tommy Emmanuel tilbage i Amager Bio, tirsdag den 20. oktober, for denne ekslusive danske koncert.

Den 64-årige ekvilibrist på akustisk guitar har som bare én ud af tre musikere i verden modtaget titlen som ”Certified Guitar Player” fra Chet Atkins, og Eric Clapton og Mark Knopfler betegner uden tøven Tommy Emmanuel som verdens bedste guitarist!

Han er alene på scenen. En beskeden mand, der kun betjener sig af sin akustiske guitar og en enorm portion lune og selvironi. Han spiller næsten alle tænkelige musikalske stilarter. Han spiller med begge hænder og bruger sit instrument på samme måde, som en pianist bruger sit klaver.

Verdens største guitarister er alle enige om, at Emmanuels solospil er mirakuløst og Tommy's færdigheder har for længst gjort ham verdensberømt. Først opnåede han stor anerkendelse og fik nærmest status af legende i sit hjemland Australien. Siden er det ene kontinent efter det andet blev fascineret af den elegante og sympatiske musiker, der startede sin karriere for over 40 år siden.

Flere af hans 23 albums er nomineret til en grammy og har nået salg til platin og guld i mange lande. På Tommy Emmanuels forrige album – ”Accomplice One” - er Mark Knopfler med, og Knopfler har kvitteret ved at skrive melodien ”You Don’t Want To Get You One Of Those” udelukkende til den lejlighed. Det nye udspil "The Best of Tommy songs” (som udgives 8. maj 2020) rummer en komplet samling af hans egne sange.

Udover at turnere verden rundt med den ene udsolgte koncert efter den anden har han gennem årene været en skattet studiemusiker. Udover at turnere med sine egne shows også var med Tina Turner på hendes mest succesfulde koncertturne ”Break Every Rule”.

----

Support er det kun 15-årige vidunderbarn Frano Zivkovic fra Kroatien. Som 8-årig var Frano sandsynligvis den yngste i verden der har udført Vivaldis Kammerkoncert i D-major i en koncertsal. Det var også den gang, han optrådte første gang med sin største helt - Mr. Tommy Emmanuel, CGP

Billetter: https://www.ticketmaster.dk/event/tommy-emmanuel-cgp-billetter/482543